Elnökségi ülések

2010.09.17-i elnökségi ülés határozatai

16/2010. Az Elnökség meghallgatta és elfogadta a két ülés között végzett munkáról szóló beszámolót és a hozzászólásokra adott válaszokat.
17/2010. Az Elnökség meghallgatta és elfogadta a Verseny Szakbizottság vezetőjének tájékoztatóját a megrendezett egyesületi, megyei, versenyekről, valamint az országos I. osztályú versenyen való szereplésről.

18/2010. Az Elnökség meghallgatta és elfogadta az Ifjúság-Oktatás Szakbizottság beszámolóját a megyei és országos horgásztábor eseményeiről, tapasztalatairól.
19/2010. A Szövetség kezelésében lévő vizek 2011. évi területi jegyárainak meghatározását az alábbiak szerint fogadta el az Elnökség:

tabla

20/2010. Az Elnökség elfogadta, hogy a Tunyogmatolcsi helyi horgászrend kibővüljön az alábbiakkal: 
a. békés hal kérdése: A horgászrendben az szerepel, hogy ?a 12 kg feletti békés halat fogás után vissza kell helyezni a vízbe!? Ezt módosítanánk: a 12 kg feletti pontyot fogás után vissza kell helyezni.
b. A haljelet beküldők tárgyjutalomban részesülnek? ez kiegészülne: A haljelet beküldők, illetve az adatot szolgáltatók tárgyjutalomban részesülnek.
c. Kiegészülne még a horgászrend az alábbi szöveggel, az érthetőség kedvéért: Méreten aluli hal esetében csak a megjelölt adatokat kell feljegyezni, a jelet nem szabad eltávolítani!

21/2010. Az Elnökség elfogadta győrteleki horgásztanya hasznosításával kapcsolatos beszámolót, azzal a feltétellel, hogy a szerződés aktualizálásáig a vevő a munkálatokat nem kezdheti el.

22/2010. Az Elnökség felhatalmazta Virág Imre elnök Urat, hogy tárgyalásokat folytasson a Szabolcsi Halászati Kft vezetőjével, a tiszadobi holtággal kapcsolatban, a horgászati érdekek maximális figyelembe vétele mellett.

23/2010. Az Elnökség megbízta Virág Imre elnököt, és dr Isaák László elnökségi tagot, hogy a nemzetközi kapcsolatokat bővítse ki Ukrajnára is.

Az Elnökségi ülést horgászverseny követte a Szamosújlaki Holt-Szamoson, a Tisza-Szamosközi Horgász Egyesület kezelésében lévő csodálatos vízen. A versenyen jó fogási eredmények születtek: 
I. helyezett lett:  dr. Isaák László (5100 gr)
II. helyezett lett:  Gura Mihály (3000 gr)
III. helyezett lett:  Oláh Károly (2700 gr)
Legnagyobb halat fogó versenyző: dr. Isaák László (3080 gr)

Online látogatóink

Oldalainkat 30 vendég és 0 tag böngészi

Cookie-k kezelése